Viper Venom krema predstavlja proizvod uz pomoć koje ćete izgledati mlađe već nakon nekoliko mjeseci. Ova krema protiv bora je revolucionarno otkriće, koje je od sada dostupno u Srbiji te Bosni i Hercegovini.

Upotrebom ovog preparata smanjićete izražene i duboke bore, osećaćete se mlađe, pojava novih bora će biti otežana, a pozitivne rezultate ćete vidjeti već nakon prvog mjeseca korištenja Viper Venom kreme.

viper venom aktiv

Koje su prednosti korištenja
ViperVenomAktiv kreme?

Brza regeneracija kože!

U ViperVenom kremi je prisutan retinol što znaći i poboljšanje ćelijskih funkcija. Značaj doprinost tome daje i kompinacija nekih sastojaka, kao što su peptidi zmijskog otvora i konezimi Q-10. Sama krema prodire duboko u slojeve pa se na taj način i aktivne ćelije obnavljaju znatno brže. Uz Viper Venom poboljšava se i tekstura kože.

Ono što će rezultirati jeste da će vaša koža izgledati svježe a i porasti će joj sposobnost da samostalno popravlja one oštećenja koja su nastala kroz dugi niz godina. Kao što smo spomenuli, zahvaljujući akativnim supstancama koje posjeduje u sebi, prokrvljenost kože je znatno bolja. To dovodi da se lakše ćisti od svih toksina kao i nečistoća. Pozitivni rezultati mogu biti vidljivi jako brzo!

Nakon kratkog vremena vaša kože će biti čvršća!

Kao jedni od sastojaka tu su kolagen i elastin. Oni zajedno djeluju duboko u slojevima kože te joj daju glatak i svjež izgled. Ukoliko ovaj prirodni preparat koristite duže vremena, sigurni smo da će rezultati doći i da ćete biti zadovoljni. Tome će sigurno doprinijeti i ekstrakt zmijskog otrova, koji dolazi do mišića koji se nalaze duboko pod kožom. Uz ovaj ekstrakt se osigurava adekvatan protok krvi kao i pravilne funkcije nerava.

Pažnja: Maske za lice koje možete napraviti kod svoje kuće.

Sve ovo doprinosti da ne dolazi do neželjenih kontrakcija mišića, što je jedan od uzroka nastanka bora. Uz ViperVenomAktiv mišići se pravilno opuštaju, što u krajnjoj liniji ima za posledicu ublažavanje bora te ispravljanja crta lica.

Uklanja nepravilnosti na koži!

Za površinske bore se brine sepilift, snažna biljna aminokiselina koja stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena u koži, čime se osigurava da se koža na najbolji prirodni način bori protiv bora.

One bore koje se nalaze na površini kože su pod “lupom” sepilifta, koji je jaka biljna aminokiselina, koji svojim dejstvom stimuliše proizvodnju kolagena. Tim putem koža nastoji da se odrupre nastajanju neravnina na licu a samim tim i bora.

Svježa i glatka kože, te savršen ten!

Upotrebom Viper Venom kreme poboljšava se metabolizam ćelija kože, te ćelije imaju dobru prokrvljenost i na taj način se osigurava maksimalna iskoristljivost hranjivih tvari, a kao konačan rezultat jeste vaša svježa koža, koja će izgledati mlađe i savršen ten na kome će vam mnogi pozavidjeti.

Stvaranje novih bora je svedeno na minimum!

Ono što svaku ćeliju hrani i jedan od najznačajnih vitamina jeste vitamin B. On je zaslužan da vaša koža bude nahranjena. Kad je u pitanju hidratacija, vitaminski komplekst tu ima glavnu riječ i on je u stanju da zadrži u koži čak do 1000 puta veću težinu vode nego što je njegova sopstvena. Glatkoći vaše kože doprinose biljna ulja, a da bi njihov učinak bio potpun preporuka je da se krema koristi duži vremenski period.

Ko može koristiti ViperVenomAktiv kremu?

Kao što smo rekli, glavni sastojak jeste ekstrakt zmijskog otvora i sama krema je napravljena za one koji imaju za cilj:

  • da izglade bore
  • da im koža bude svježa i mladolikog izgleda
  • da smanje broj kao i dubinu bora na svom licu
  • da im koža bude vlažna i nahranjena

Viper Venom Aktiv krema nije namjenjena isključivo za određeni tip kože. Dakle može se nanositi na sve vrste kože, te je mogu koristiti i žene i muškarci. Krema se može koristiti i tokom dana i tokom noći. Ako imate kožu koja je osjetljiva upalama, ova krema je takođe korisna, zbog biljnih ulja kojima se smiruju upalni procesi a i djeluju anti – alergeno.

Svoju popularnost u kozmetičkoj industriji dostigla je zbog svoje sposobnosti, a to je da na potpuno prirodan nači doprinese smanjenju starih bora te, što je još važnije, spreči nastanak novih. Moćni sastojci od kojih je napravljena, poput spomenutog zmijskog otrova, doveli su do toga da je mnogi smatraju jednom od najboljih krema za mladalački izgled.

Viper Venom Aktiv sastojci

U različitim dijelovima svijeta, ljudi su više od 2500 godina koristili različite vrste zmijskih otrova u liječenju mnogih medicinskih i kozmetičkih problema. Ekstrakt otrova zmije u sastavu ViperVenomAktiv kreme je dostupan samo u ograničenoj licenci s razlogom kako bi se zaštitio samo originalni proizvod koji stvarno daje fantastične rezultate.

Ekstrakt otrova zmije

Svi znamo da je otrov zmije izuzetno opasan i da na najgori mogući način može imati uticaj kad je ljudsko tijelo u pitanju. Ali ako se uzme mala količina tog otrova, i u kombinaciji sa ostalim sastojcima na pravi način ujedini, onda njeno dejstvo može biti potpuno drugačije

Zmijski otrov se koristio i u drevnoj Kini još. Ovisnicima o opijumu je davan kobrin otrov te su na taj način ublažavali jake bolove. Može se koristiti i kao preventiva protiv srčanog udara. Zbog svojih karakteristika, tokom godina se rade istraživanja, a sve u cilju da nađi široku upotrebu, jer se smatra da jr koristan u liječenju raznih vrsta raka.

Retinol
Već smo spomenuli retinol, supstancu koja prodire u najdublje slojeve kože i na taj način se bori protiv bora. Može se reći da je Retinol jedan vid vitamina A i životinjskih bjelančevina. U pigmentu rožnice oka takođe je prisutan. On utiče na to da imate dobar vid, kao i ključne ćelijske procese. Koristan je u liječenju akni i ostalih kožnih bolesti kao što je psorijaza. Proizvodnja kolagena je jedna od glavnih njegovih funkcija.

Sepilift

Sepilift je izvedena iz biljana i predstavlja jednu vrstu amino kiseline. Kao i retinol, potiče sintezu kolagena i laminina, a zahvaljujući njima koža može da funkcioniše i da bud njegovana. Da koža bude glađa i da izgleda svježe, zasluge su sepilifta. Doprinosi hidrataciji kože, a ono što je svakako najvažnije jeste da će svojim dejstvom smanjiti i male i duboke bore.

Kolagen

Protein koji se nalazi u svim ćelijama u našem tijelu, ali na žalost nakon 20. godine njegova proizvoda ne ide istim intenzitetom kao do tada. Stoga je potrebno koristiti preparate koji će nadomjestiti tu činjenicu. Sastavni je dio vezivnog tkiva, te brine o čvrstoći kože. Fina vlakna od kojih se sastoji daju koži zdrav izgled, pod uslovom naravno da je tih vlakana dovoljno.

Ostali sastojci: elastin, vitamin E, vitamin B, biljna ulja.

Kako koristiti ViperVenomAktiv kremu?

Upotreba ViperVenomAktiv kreme se ne razlikuje od upotrebe drugih krema. Ono što je svakako karakteriše jeste da daje brze rezultate. Mnogi dermatolozi su radili i rade razna ispitivanja a sve u cilju da bi utvrdili da li je ova krema zaista efikasna kad je u pitanju kože lica. Jasan je stav da VVA dopriosti smanjenju bora.

ViperVenomAktiv krema efikasna zamjena za sve tretmane podmlađivanja koje ste do sada koristili!

  • Bore i njihov nastanak je sasvim normalan proces koji je neminovan. Ono što svakako trebamo uraditi jeste da doprinesemo da se njihovo pojavljivanje svede na minimum. Vjerujemo da se ste do sada probali mnoge tretmane koji nisu dali rezultata. Stoga je naša preporuka da probate sa ovim efikasnim rješenjem u vidu ViperVenomAktiv kreme
  • Ova krema je izuzetno efikasna kad je u pitanju smanjenje bora. Krema se nanosi na područje lica i vrata. Preporuka je da to bude dva puta u toku dana, jednom ujutro i jednom naveče. Koža treba da bude čista i suva. Kružnim pokretima masirajte dio tijela a krema će da uradi svoje nakon nekog vremena
  • Potrebno je samo nekoliko dana da vidite prve pozitivne rezultate. A to je da će vaša koža biti mekša i elastičnija. Preporuka je da ViperVenomAktiv koristite redovno i da ćete već nakon mjesec dana vidjeti jasne promjene na vašem licu, a to je smanjenje bora i mlad izgled kože.
  • Već nakon par dana upotrebe vaša koža će biti osjetno mekša i elastičnija. Redovno koristite ViperVenomAktiv i za maksimalno 28 dana postićete nevjerovatne rezultate – smanjiti vidljivost bora, spriječiti pojavu novih bora i vratiti koži mladalački izgled i sjaj.

Kako naručiti Viper Venom?

Kao i mnogi preparati slične namjene, koji imaju jedinstven sastav i formulu, nisu dostupni u slobodnoj prodaji. Ono što je svakako prednost jeste način na koji se krema može naručiti. VVA je moguće naručiti iz Srbiji te Bosne i Hercegovine

Viper Venom je jednostavno naručiti. Posjetite jedan od “naruči” polja gdje ćete na zvaničnom sajtu proizvođača ostaviti svoje podatke i bićete kontaktirani kroz par dan.

Zategnite svoje lice uz Viper Venom kremu.

Author

Autor na blogu sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne terapije, fitnessa i programa ishrane.

Write A Comment