Da li znate šta je to Varcosin? Po nazivu možete da pretpostavite da je u pitanju nešto što ima veze sa proširenim, odnosno varikoznim venama. Varcosin to i jeste, prirodni preparat koji je efikasan u borbi protiv proširenih vena.

Međutim, ne možemo s samo zaustaviti na tome, jer ovaj preparat za proširene vene je mnogo više od obične kreme. Varsocin će vam u velikoj meri pomoći da se rešite ove neugodnosti.

No hajdemo po redu da vidimo da li treba liječiti proširene vene, kako to raditi sa Varcosinom te koje su njegove glavne karakteristike.

Da li su proširene vene stvar estetike?

Jedan od glavnih razoga nastanka proširenih vena jeste način života, odnosno prije svega posao kojim se bavite.

Stoga se varikozne vene najčešće pojavljuju kod onih koji puno vremena provode stojeći na nogama. Frizeri i konobari su recimo kategorije koje mogu imati problema sa venama. Njih smo naveli kao primer naravno. Postoji mnogo zanimanja koje bi mogle stvoriti ove probleme.

Godine, odnosno starost je takođe jedan od razloga. Ima ih svakako mnogo…

Bez ozbira na uzrok, mnogi od onih koji se susreću sa proširenim venama gledanju na njih kao na estetski problem.

To možda u početku i jeste problem estetike, ali vrlo lako može kasnije da prouzrokuje niz zdravstvenih problema, koji vam mogu narušiti vašu svakodnevnicu.

Svakako da treba preventivno delovati i paziti se koliko je to moguće, ali ako se pojave varikozne vene onda morate biti sigurni šta koristiti.

Naša preporuka jeste Varcosin krema protiv proširenih vena, a o tome šta je čini jedinstvenom u nastavku tekst.

Naruči uz 50% popusta

Šta je ustvari Varcosin?

Varcosin predstavlja lek koji će pomoći revitalizaciji nogu. Njegovim nanošenjem ćete poboljšati cirkulaciju, te smanjiti upalu i otečenost vena.

Zahvaljujući svojim sastojcima ima opuštajući efekat na umorne noge. Ti sastojci prodiru kroz kožu, stimulišu cirkulaciju i šanse za upalu svode na minimum.

Upravo zbog svog sastava i delovanja, Varcosin predstavlja jedan od vodećih gelova u borbi protiv varikoznih vena, kako kod nas tako i u Evropi.

Mnogi koriste ovaj proizvod iz preventivnih razloga, rukovodeći se onom narodnom „bolje sprečiti nego lečiti“.

Pisali smo već o sličnom preparatu!

Varcosin gel i njegov sastav

100% prirodni sastav daje garanciju da neće doći do neželjenih efekata. Dakle, nuspojave usled upotrebe Varcosin gela za sada nisu zabeležene.

Mogućnost naravno postoji, ukoliko vam je koža osetljiva ili ste alergični na neki od njenih sastojaka.

Ekstrakt hajdučke trave

Lekovita svojstva ove biljke kad je u pitanju uticaj na vene, jeste da povećavaju elastičnost te da šire krvne sudove. Biljka ima umirujući efekat, smanjuje upalu i otečenost nogu. Vekovima se koristi u alternativnoj i prirodnoj medicini.

Ulja rimske kamilice

Ovaj sastojak pomaže koži da ostaje hidrirana, osvežavajući je i sprečavajući prekomerno znojenje. Zahvaljujući ovom sastojku, nakon upotrebe Varcosin gela imaće lepe i glatke noge, te ćete smanjiti rizik od nastanka proširenih vena.

Ekstrakt divljeg kestena

Slobodni radikali su štetni po organizam i oštećuju zidove krvnih sudova. Ekstrak divljeg kestena ima antioksidativni efekat zavhvaljujući taninima.

Ulje ruzmarina i ulje čempresa

Ruzmarin ima značajan efekat na celokupno zdravlje, a često ga korisimo i kao začin kod jela. Ova dva sastojka jačaju kapilare i zidove krvnih sudova.

Kako koristiti Varcosin gel – pravilna upotreba i uputstvo?!

Masaža ima izuzetno pozitivno dejstvo na krvne sudove i generalno na organizam. Masaža poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće i deluje relaksirajuće.

Upotreba Varcosin gela se zasniva na masaži. Nakon što nanesete kremu poterbno je razmazati blagim masažnim pokretima duž čitave noge.

Aktivni prirodni sastojci će samo pojačati navedene efekte masaže, te će proces oporavka trajati znatno kraće.

Da bi ste osetili potpuno dejstvo, preporučuje se da namazno područje ne perete vodom baer 30 minuta od trenutka nanošenja.

Ovaj proces možete ponavljati dva do tri puta dnevno.

Naruči uz 50% popusta

Kada se mogu videti rezultati?

Prilikom samog nanošenje gela ćete osetiti njegovo lekovito dejstvo. To je naravno trenutno stanje. Da bi se postigli potpuni rezultati zavisi od stepena varikoziteta.

Ukoliko su u pitanju blagi slučajevi, prema iskustvima, biće potrebno do dvije sedmice.

Ako je teže stanje taj period može trajati i nekoliko sedmica. U tom slučaju, pored Varcosina, morate obratiti pažnju na još neke stvari.

Odabir hrane i zdrava ishrana je nešto o čemu morate povesti računa za bolje rezultate. Unos dovoljne količine vitamina i minerala je obavezan. Takođe povedite računa i koliko vremena provodite na nogama.

To vrijeme pokušajte svesti na minimum, koliko vam obaveze dozvoljavaju.

Ukoliko se pridržavate navedenog verujte da će rezultati doći brže nego što ste očekivali.

Kako naručiti Varcosin gel i koja je cena?

Narudžba je moguća jedino putem zvanične Varcosin stranice. Sve što treba da uradite jeste da je posetite i ostavite kontakt podatke.

Troškove poziva snosi kompanija, koja će vas kontaktirati kroz para dana kako bi ste potvrdili narudžbu. Nakon što definišete neophodne smernice, proizvod možete kroz dan dva očekivati na vašoj adresi.

Plaćate po preuzimanju.

Kad je u pitanju Varscoin cena ona iznosi:

  • U Srbiji 3700 RSD
  • U Bosni i Hercegovini 55 KM

Ovo su cene sa popustom od 50% posto. To je trenutna akcija kompanije. Ukoliko imate značajnih problema sa proširenim venama, preporuka jeste da kupite više pakovanja, pa ćete recimo za kupljena dva, treće pakovanje dobiti džabe.

To je svakako povoljnija opcija, nego da kupujete jedan po jedan.

Mišljenja, forumi, iskustva korisnika i stručnjaka

Varcosin je relativno nov proizvod na ovim prostorima, pa je i pitanje da li postoji neki forum gde se mogu naći neke informacije.

Ono što se prema iskustvima naših kupaca može zaključiti jeste da ovaj gel za vene ima značajan efekat na smanjenje simptoma proširenih vena.

U zavisnosti od stanja, taj oporavak traje duže ili kraće. Ali da će vam olakšati vašu svakodnevnicu to je sasvim sigurno.

Komentari na nekim portalima takođe govore u prilog tome. Više foruma i informacija verovatno ćete naći ukoliko pretražujete na engleskom jeziku.

Ako ćemo procentualno, preko 80% naših kupaca je zadovoljno postignutim rezultatima.

Odobrenje za upotrebu Varcosin gela je dato i od strane stručnjaka, tako da je prošao sve neophodne analize i testiranja. Do sada se nije pokazao štetnim.

Vredi li probati sa Varcosin gelom protiv proširenih vena?

Ukoliko ste probali neke druge metode a one nisu dale rezultata naša preporuka je svakako da vidite kako će stvari ići sa ovim proizvodom.

Mali je broj onih kojima Varcosin nije pomogao.

Kao rezime još jednom ćemo navesti njegove efekte a na vama je da odlučite da li ćete sebi priuštiti ovu kremu i rešiti se varikoznih vena.

  • ublažava pritisak u nogama
  • normalizuje protok krvi u venama
  • stimuliše pravilnu cirkulaciju krvi
  • smanjuje rizik od nastanka krvnih ugrušaka
  • daje hranjive materije tkivima
  • smanjuje bol i upalu
  • normalizuje venski tonus
  • eliminiše sindrom umornih nogu

Vodite računa o svom zdravlju. Ukoliko obavljate poslove koji nose sa sobom određene zdravstvene rizike, onda nastojte delovati preventivno.

Ako su ti rizici proširene vene, onda je naša preporuka Varcosin kao preventivno sredstvo.

Naruči uz 50% popusta

Author

Autor na blogu sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne terapije, fitnessa i programa ishrane.