Pure Kick – preparat koji će se dopasti svima koji borbu vode sa masnim naslagama. Provodite dosta vremena vežbajući u teretani i mimo nje? Pokušavate da oblikujete svoje mišiće i da skinete masne naslage? I sve to radite a rezultati nisu očekivani. Predstavićemo vam Pure Kick, prirodni sagorevač masti.

pure kick

Kao i svaki proizvod koji dolazi iz Purivere, tako su i Pure Kick kapsule napravljene isključivo na prirodnoj bazi. Dakle sastojci od kojih je napravljen ne mogu izazvati nuspojave i negativne posledice. To je moguće ako ste jedino alergični na neku od biljaka od kojih je napravljen.

Sam proizvod je od skoro u široj upotrebi, a prije nego što je pušten na tržište bio je namenjen isključivo sportistima kao što su hrvači i bodibilderi. Međutim, proizvođač je odlučio da proizvod bude dostupan svima, pa je i to jedan od razloga zašto pišemo ovu recenziju.

Bezbedno smršajte uz ovaj preparat sa sagorevanje masti

Ove kapsule su 100% organske i sigurne su za upotrebu. Gubljenje kilograma uz njih je bezbedno i neće izazvati zdravstvene probleme.

One su ustvari sagorevači masti, koji je prvenstveno bio namenjen profesionalnim sportistima kako bi što bolje mogli da oblikuju svoje telo i mišiće. Upotreba Pure Kick kapsula daje izdržljivost vašem organizmu, ubrzava metabolizam i što je jako bitno daje energiju.

Njihovim korištenjem se smanjuje želja za ugljenim hidratima što za posledicu ima gubitak masti u onim problematičnim predelima kao što je abdomen, a doprinosi očuvanju mišićne mase.

Da li ste probali preparat namenjen muškarcima?

Kombinacija dijeta sa vežbama dovodi do gubitka kilograma, ali često zna negativno da se odrazi na mišiće, uprkos tome što ste smanjili kilažu. Neadekvatne dijete smanjuju mišićnu masu.

Sportisti koji žele da ojačaju svojte telo i da izdefinišu mišiće, nisu na dijetama, već na određenim režimima ishrane, a sve u cilju kako bi mišići sačuvali svoj pun potencijal. Stoga i dosta njih koristi Pure Kick sagorevač masti.

Naruči uz 50% popusta

Sastav i sastojci – isključivo biljnog porekla

Kad su u pitanju sastojci ovih delotvornih kapsula, oni su potpuno prirodni, a u njihov sastav ulaze: cink, ekstrakt zelene kafe, seme kajen paprike, vitamini, ekstrakt zelenog čaja te GTF hrom.

Neke od sastojaka ove jedinstve formule, kao i njihovu ulogu ćemo navesti u daljem tekstu.

Ekstrakt zelenog čaja – višestruko uzbrzava razgradnju masnih naslaga i ograničava unos kalorija

ekstrakt zelenog čaja

Seme kajen paprike – sprečava nagomilavanje masti i nastanak dijabetesa, te ubrzava oksidaciju masti. Takođe ima i termogeni efekat.

Glukomanan – pruža osećaj sitosti te oblaže zid stomaka

GTF hrom – uklanja otpadne supstance i ne dozvoljava njihovo nagomilavanje

Ekstrakt zelene kafe – smanjuje glad i poboljšava stanje mišića

Dugo istraživanje je dovelo do toga da su se našli najbolji sastojci, i da kombinovanjem određenih količina tih sastojaka, dobijemo jedinstvenu formulu. Sastoji su pažljivo odabrani i najboljeg su kvaliteta, a sve u svrhu kako bi se dobili najbolji rezultati.

Naruči uz 50% popusta

Odstranite masne naslage uz Pure Kick

Prilikom gubitka kilograma prvo se oslobađa tečnost iz organizma. Pa ako ste recimo na nekoj dijeti, a imate popriličan broj kilograma, vrlo lako i brzo ćete izgubiti prve kilograme.

Međutim onda dolazi pravi rat. A to je rat sa masnim naslagama i njih se najteže rešiti.

Receptor Alfa – 2

Ovaj receptor je prisutan u našem organizmu, a on sprečava određene enzime da obavljaju svoj posao. Naime, posao enzima jeste da razbiju masne naslage na problematičnim mestima. Kako ovaj receptor ne omogućava dejstvo tih enzima, onda i te naslage sporije nestaju.

Da bi se smanjio uticaj alfa – 2 receptora potreban je nizak nivo insulina. Sastojci ok kojih je napravljen Pure Kick će doprineti smanjenju insulina u organizmu, što će dalje dovesti do gubitka masnih naslaga.

Uz upotrebu ovih kapsula preporučuju se i intezivne vežbe. Primeta takvih vežbi dovodi do proizvodnje kateholamina a oni su jedan od ključeva za sagorevanje masti.

Da li ste probali kafu uz koju ćete izgubiti kilograme?

Kako se koristi Pure Kick – uputstvo i upotreba

Ukoliko se odlučite za narudžbu ovog preparata potrebno je znati i na koji način pravilno koristiti isti kako bi rezultati bili što bolji.

Pure Kick dolazi u vidu kapsula a način upotrebe je jednostavan.

kako koristiti pure kick

Potrebno je na pola sata prije obroka popiti jednu kapsulu. Pretpostavka je da u toku dana imate tri obroka što znači i tri kapsule dnevno.

Ukoliko želite da postignete brže rezultate onda dozu možete poduplati, tj. da pijete dve kapsule na pola sata prije obroka.

Takav ritam bi trebalo da zadržite trideset dana. Dakle puni mesec konzumiranja Pure Kick kapsule. Ukoliko smatrate da tih mesec dana nije dovoljno i da želite izraženije rezultate postupak možete ponoviti.

Imajte na umu da nakon prvog tretmana treba napraviti pauzu od najmanje sedam dana, pa teko onda ponovo započeti sa kompletnim procesom.

Pure Kick iskustva i forum

Jedan od najmerodavnijih faktora kad su u pitanju bilo kakvi proizvodi jeste reč korisnika koji su se već susreli sa datim proizvodom.

Forumi su mesta gdje ljudi dele svoja mišljenja i stavove, pa je i naša preporuka da svoju znatiželju prvo probate zadovoljiti na sajtovima ove vrste. Isti je slučaj i kad su Pure Kick iskustva u pitanju.

Online zajednice su mesta gdje korisnici iznose svoje stavove, mahom na osnovu ličnog iskustva, pa je poseta takvim forumima dobar početak.

Nakon što pročitate iskustva drugih dobićete jasniju sliku o tome na koji način da koristite Pure Kick kapsule.

Pure Kick cena

Sasvim logično je da nakon svega sledeće pitanje bude koja je to Pure Kick cena? Uostalom bilo koji proizvod da kupujete, nakon upoznavanja sa njegovim karakteristikama, sledeće je provjera da li je on prihvatljiv za vaš novčanik.

Ovaj proizvod je kombinacija prirodnih sastojaka i najsavremenije nauke. Iz tog razloga je i cena nešto veća, ali što bi rekli koliko para toliko muzike.

To koliko košta Pure Kick će nekome možda biti visoka cena, ali treba razmisliti šta se zaista dobija za taj novac. Ukoliko se pridržavate pravila i uz to pijete ovaj preparat onda se sigurno isplati.

Ako želite kupiti Pure Kick i misliti da ćete se tek tako rešiti masnih naslaga onda se varate. Ostavite pare i potrošite na nešto drugo.

Za ovu cenu dobijate jedinstvenu formulu koju su stručnjaci našli, a vaš posao je da svojim aktivnostima doprinesete da ta kombinacija da rezultate.

Pure Kick cena Srbija – 4460 RSD

Pure Kick cena BiH – 72 KM

Izložene cene su trenutno na popustu. Ukoliko se odlučite za kupovinu sada dobićete po navedenoj ceni. Onog trenutka kad proizvođač prestane sa akcijama, cena ce biti vraćena na prvobitnu, tj. za 50% skuplja od gore navedenih.

Kako naručiti ovaj sagorevač masti?

Kao i svi proizvodi iz kompanije Purivera, tako i ovaj jedino može biti kupljen sa zvaničnog sajta. Odnosno nakon što ostavite podatke na formi predviđenoj za to, neko od dostavljača će vas nazvati da dogovorite preuzimanje proizvoda.

Dakle narudžba je vrlo jednostavna. Vi treba da „pripremite teren“, napravite jasan plan, i da se pridžavate tog plana, a Pure Kick će biti samo dodatni okidač u sagorevanju masti.

Ako ste već u dobroj formi i odlučite naručiti proizvod, onda ćete za vrlo kratko vreme zaista biti pozitivno iznenađeni rezutatima.

Naruči uz 50% popusta

Naručite već danas vaše pakovanje i rešite se tih dosadnih masnih naslaga.

Author

Autor na blogu sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne terapije, fitnessa i programa ishrane.