Pure Argan Oil predstavlja jedinstven proizov namenjen i muškarcima i ženama, a koji može pomoći da vašu kožu održite zdravom i mladom.

Arganovo ulje ima višestruko dejstvo i ima lekovit učinak na kožu, kosu, usne i nokte. Pure Argan Oil je efikasan preparat koji u održavanju zdrave kože i sprečavanju njenog preranog starenja.

Stoga ne čudi što je izuzetno cenjeno i što ulazi u sastav mnogih kozmetičkih, nutritivnih i medicinskih i preparata.

Još korisnije je ako se koristi bez dodataka nekih hemijskih supstanci, a Pure Argan Oil upravo to i jeste, 100% prirodni preparat bez dodatnih veštačkih i hemijskih supstanci.

Ukratko o Arganovom ulju

Arganovo ulje se dobija ekstrakcijom iz semena drveta Argania spinosa, koja se može naći jedino u jugozapadnom delu Maroka. Vekovima se koristi u lekovite svrhe a još je poznati i kao „Marokansko zlato“.

Danas se arganovo ulje smatra najkvalitetnijim kozmetičkim uljem pa nije iznenađujuće da je neizostavan sastav u mnogim proizvodima u kozmetici.

Iako arganovo ulje više koriste žene, što je i logično jer više brinu o svom telu, ovo ulje sve više koriste i muškarci, a glavni razlog jeste što pomaže u očuvanju kose, odnosno zaustavlja njeno opadanje.

O svim karakteristikama i prednostima Pure Argan Oil-a u nastavku teksta.

Naruči uz 50% popusta

 

Pure Argan Oil – 100% prirodni sastav

Glavna prednost ovog proizvoda jeste to što je potpuno prirodan, bez nekih štetnih hemijskih dodataka i to je ono što ga razlikuje od drugih, sličnih medicinskih i kozmetičkih preparata.

Formula na kojoj su radili stručnjaci je jedinstvena a to najbolje znaju oni koji koriste Pure Argan Oil.

Arganovo ulje sadrži zaisćene kiseline, ali i čak 80% nezasićenih kiselina kao što su recimo linolna i oleinska. Pored toga bogato je karotenima, sadrži i polifenol što mu daje regenerativna svojstva.

Zbog svih svojstava danas se Pure Argan Oil koristi za negu kose, kože i noktiju.

Pure Argan Oil za negu kože

Ovaj preparat je će dati više hidratacije vašoj koži, ojačaće je a u velikoj meri smanjiti crvenili i iritacije.

Klinički je dokazano da Pure Argan Oil usporava proces starenja ćelija i stimuliše obnovu epiderma.

Izuzetno je bogat vitaminima, mineralima i visoko-molekularnim biotinom koji prodire u duboke slojeve kože vodeći brigu o njoj iznutra. Zahvaljujući ovom procesu, koža aktivno proizvodi kolagen, a bore se postepeno izglađuju.

Prirodni preparati su najbolja pomoć za negu kože, a Pure Argan Oil jeste isključivo prirodan proizvod.

Prošao je sva istraživanja i dermatološke testove te je dokazano da je siguran za zdravlje, da savršeno rešava probleme sa kožom, potiče podmlađivanje i bori se protiv bora.

Kako se koristi arganovo ulje na licu?

Upotreba je vrlo jednostavna. Potrebno je dobro očistiti kožu lica prije nanošenja ulja. Potom protresite bocu, pa nanesite ulje na predele vrata i lica i nežnim, masažnim pokretima dobro utljajte ulje.

Ulje deluje 24 sata nakon nanošenja. Koristite preparat svaki dan kako biste ostvarili stabilan efekat.

Dovešće do regeneracije kože, daće joj mekoću i elastičnost te osvežiti ten.

Moguće je da imate savršenu kožu bez bora nakon jedan mesec upotrebe Pure Argan Oil-a.

Pure Argan Oil protiv opadanja kose

Gubitak kose je čest slučaj kod muškaraca. Mnogi od njih pate od gubitka kose. Razlozi mogu biti individualni i ne moraju da zavise od načina života.

Ali postoji rešenja i za ovo. Pure Argan Oil se bori protiv gubitka kose bez obzira na razlog koji ga je uzrokovao. Ako ga koristite dva do tri puta sedmično, za nepunih mesec dana će vaša kosa postati jača, brže će rasti i proces gubitka kose će se zaustaviti.

Pored kose, može znatno uticati i za intenzivni rast brade.

Kako koristiti Arganovo ulje za kosu i bradu?

Jednostavni su koraci kad je u pitanju korištenje ovog proizvoda na kosi i bradi. Sve što je potrebno jeste da nanesete ulje na koren kose, i da masirate teme do 15 minuta.

Nakon toga dobro isperite ulje iz kose. Upražnjavanje ovakvih tretmana jedan mesec će sasvim biti dovoljno da vidite pozitivne rezultate.

  • jača dlaku i ubrzava rast kose
  • bori se protive sedih dlaka
  • obnavlja prirodni pH temena
  • smanjuje proizvodnju sebuma
  • sprečava pojavu peruti
  • štiti od štetnih delovanja okoline
  • hrani i izglađuje dlaku
  • daje kosi voluem, elastičnost i sjaj

Naruči uz 50% popusta

 

Šta kažu oni koji koriste Arganovo ulje?

Verovatno ste mnogo puta čuli kako je arganovo ulje lekovito i kako ga mnogi koriste. Ovo je sigurno tačno, jer je naučno dokazano da ovo ulje ima puno koristi po organizam.

Postoje različiti proizvodi koji se prodavaju kako arganovo ulje, ali je verovatno da mnogi od njih sadrže i neke druge hemijske materije, što ih ne čini potpuno prirodnim.

Iskustva korisnika su zadovoljavajuća, ako generalno govorimo o ovom ulju. Međutim, oni koji su probali Pure Argan Oil imaju samo reči hvale.

Razlog tome upravo jeste originalnost i potpuno prirodni sastojci, koji u ovoj formuli daju najbolje od sebe. Zato i ne čudi što su rezultati zapanjujući.

Šta kažu lekari?

Ako recimo pitate svog porodičnog lekara šta misli o arganovom ulju, verujemo da će utisci biti samo pozitivni. Takođe verujemo da će vam sigurno dati savete da korisite isključivo prirodne proizvode.

Jedan od takvih jeste i Pure Argan Oil.

Ono najbolje što se moglo uzeti iz ove biljke, stručnjaci su uzeli, napravili jedinstven sastav i danas imamo jedan od najtraženijih proizvoda ove vrste u svetu.

Dostupan na svim kontinetima je dokaz da Pure Argan Oil ima samo pozitivne efekte bez nuspojava.

Kako kupiti arganovo ulje?

Klasično arganovo ulje možete verovatno kupiti u bilo kojoj apoteci, pa čak i raznim drogerijama.

Međutim, postavlja se pitanje sadržaja i originalnosti tih proizvod. Sigurno da postoje neke primese i da nisu 100% prirodni.

Stoga je naša preporuka da probate Pure Argan Oil, koji zbog navedenih razloga ne možete naći u slobodnoj prodaji. Evenutalno se mogu pojaviti neki preparati sa ovim imenom, ali su to uglavnom kopije.

Jedini mogući način kupovine ove vrste arganovog ulja jeste putem zvanične web stranice proizvođača.

Sve što je potrebno jeste da posetite stranicu, ostavite osnovne podatke, a iz kompanije će vas kontaktirati kako bi ste dogovorili i potvrdili narudžbu.

Plaćaje vršite pouzećem a proizvod je kod vas za par dana.

Očuvajte vašu kožu zdravom i glatkom i dajte joj svežinu. Ako pak imate problema sa kosom, naročito muškarci, probajte sa proverenim proizvodom.

A Pure Argan Oil – arganovo ulje je svakako nešto što mnogi preporučuju.

Naruči uz 50% popusta

 

Author

Autor na blogu sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne terapije, fitnessa i programa ishrane.