Goji krema predstavlja kremu koja je efikasan preparat u borbi protiv bora. Goji bobice, koje su njen glavni sastojak koriste se hiljadama godina u istočnim civilizacijama, a sve u cilju da se sačuva mladalački izgled lica.

Goji krema za njegu lica proizvod je koji je pobrao brojne simpatije širom svijeta danas je moguće kupiti u Srbiji, Hrvatskoj i BiH. Više o Goji kremi i njenim dejstvima u nastavku teksta.

Goji krema

Goji Krema je danas jedna od najpopularnijih, najučinkovitijih i najboljih krema protiv bora, kako u svijetu tako i kod nas. Goji krema je proizvod iz kompanije Hendel, koja koristi najnovije metode za njegu lica i tijela, a izuzetno efikasan i djelotvoran. Ova krema protiv bora se izdvaja od ostalih krema za bore a o njenim svojstvima u nastavku teksta.

Za razliku od drugih vještačkih krema koje su pune raznih hemikalija i supstanci koje negativno utiču na vašu kožu, Goji krema je 100% prirodni preparat. Zavhvaljujući tome može da zadovolji potrebe kako mlade tako i stare kože.

Vremenom je postala izuzetno popularna među javnim ličnostima na zapadu i Rusiji. Mnogi „celebrity“ širom svijeta imaju samo riječi hvale za Goji kremu.

Goji krema izgled
goji krema

Ukratko ono što ćete pročitati u ovoj recenziji o Goji kremi:

 • od čega se sastoji Goji krema
 • zašto se Goji krema izdvaja od drugih krema protiv bora
 • od čega se satoji
 • kako koristiti i na koji način pomaže ova krema protiv bora
 • gdje kupiti Goji kremu u BiH, Srbiji i Hrvatskoj i koja je cijena

Naruči uz 50% popusta:

Naruči iz Srbije

Naruči iz BiH

Naruči iz Hrvatske

Naruči iz Njemačke i Austrije

Sastav Goji kreme

Glavni sastojak Goji kreme jesu goji bobice koje se u Aziji koriste preko 2000 godina i smatraju se najefikasnijim anti – age djelovanjem na svijetu. Poznate i kao „eliksir mladosti“ izuzetno su bogate amino kiselinama, antioksidansima, karotenoidima  i pružaju izrazito snažno djelovanje protiv starenja kože.

Vremenom je postala izuzetno popularna među javnim ličnostima na zapadu i rusiji. Mnogi „celebrity“ širom svijeta imaju samo riječi hvale za Goji kremu.

Zbog sastojaka koje goji bobice imaju kao što su vitamin c, vitamin a,  minerali, polisaharidi te amino kiseline, Goji krema pedstavlja snažan faktor u borbi protiv hrapavosti kože, kože bez sjaja, suve kože i opuštenosti.

Dejstva goji bobica na vašu kožu:

 • Obnavlja kožu
 • Izjednačuje ten
 • Smanjume upalne procese
 • Pojačava hidrataciju
 • Manje staračkih mrlja i zdrav sjaj
 • Štite kožu i održavaju mladolik izgled

Od čega se sastoji Goji krema

Aminokiseline

Više od 20 aminokiselina koje štite kožu od vanjskih uticaja, sprečavaju gubitav vode, učestvuju i izgradnji ćelija naše kože, obnavljaju stare i podstiču nove.

Imaju snažan antioksidantni efekat što omogućava da krema aktivno radi 24 sata. U kozmetičkoj industriji je važi pravilo da ukoliko proizvod ima veliku koncentraciju aminokiseline, onda taj proizvod zaslužuje visoke ocjene.

Gvožđe

Izuzetno bitan za normalnu funkciju ćelija. Omogućava prenos kiseonika kroz naše tijelo, a i dovodi se u vezu sa anemijom i slabijom krvnom slikom. Izuzetno bitan mineral koji normalizuje rad ćelija kože.

Betain

Daje dovoljno vlage licu i predstavlja obavezan sastojak u kozmetičkoj industriji. Kožu čini mekšom i glatkom, održava hidratantnost, ne ostavlja ljepljiv osjećaj u poređenju sa proizvodima koji su na bazi glicerina.

Kompleks vitamina B

Zahvaljujući ovome koža se obnavlja i regeneriše. Predstavlja skup B vitamina, koji zajednički djeluju u borbi protiv slobodnih radikala, staračkih pjega te pomažu u održavanju vlažnosti kože.

Vitamin C

Svi znamo koliko je bitan vitamin C, posebno kad je imunitet organizma u pitanju. Kad se pak radi o koži, ukoliko je došlo do nekih povreda poput rana i posjekotina, izuzetno je koristan za oporavak iste.

Vitamin E

Ukoliko je došlo do oštećenja kože usljed izloženosti sunčevim zracima, vitamin E je od velike važnosti za liječenje. Usporava starost i donosi osjećaj odmora.

Naruči uz 50% popusta:

Naruči iz Srbije

Naruči iz BiH

Naruči iz Hrvatske

Naruči iz Njemačke i Austrije

Na koji način pomaže Goji Krema?

Goji krema prvenstveno predstavlja sredsvo za borbu protiv starosti i bora lica. Svi znamo da su pored ekstremiteta, lice i vrat najizloženiji spoljnim faktorima i uticaju sunca, bez obzira o kom godišnjem dobu se radi. Stoga treba preventivno početi koristiti ovaj, svjetski priznat aparat.

Kao potpuno prirodan preparat Goji krema pomaže koži u proizvodnji kalogena, daje koži vlažnost i sjaj, štiti od UV zračenja te obnavlja ćelije kože.
Na tržištu se mogu naći razni proizvodi u borbi protiv bora. Mnogi od njih su vještački i sastoje stetne hemikalije koje mogu učiniti stanje samo gorim. Stoga je Goji krema idealan preparat za njegu kože lica jer je 100% prirodan.

Preporučljivo je da se Goji krema za bore počinje koristiti već kod prvih znakova starenja kože. Zavisno od načina života koji vodite, zavisi i kad će se pojaviti prve negativne promjene. Pretpostavlja je da negdje oko 25. godina koža počinje da se mjenja.

Stoga je idealno da se ovaj preparat za njegu lica počinje na vrijeme koristiti kako bi se sprečilo brzo boranje lica i što duže očuvala zdrava koža. Ovu kremu najčešće koriste osobe izmedju 35 i 55 godina.

goji krema prije
Pre
goji krema posle
posle

Kako se koristi Goji krema

Goji krema je veoma laka i jednostvana za nanošenje. Prije svega treba izvršiti pripremu kože tako što ćete umiti lice i vrat.

Zatim nanesete kremu i već pri prvom dodiru osjetićete zaglađeniji izgled te ljlepši osjećaj pod prstima. Goji krema se vrlo lako nanosi i upija. U početku bi bilo poželjno da je nanosite bar dva puta, ujutro i uveče, kako bi rezultati bili što bolji.

Ona aktivno djeluje u roku 24 sata. Možete je koristiti i kao masku, a u tom slučaju je potrebno nanijeti deblji sloj Goji kreme i držati 15 minuta.

Kad se mogu vidjeti prvi rezultati?

Ono što svakako treba napomenuti jeste da su stvari individualne, i da dosta toga zavisi od osobe do osobe. U svakom slučaju, dosadanjše iskustvo je pokozalo da je jako mali procenat korisnika koji nije vidio nikakve rezultate nakon upotrebe Goji krema. Govorimo o procentu ispod 10%.

Već nakon par nanošenja osjetićete razliku na vašem licu. Koža postaje glatka i zategnuta, a vremenom će biti vidljivo smanjenje bora, bolji ten, svjež izgled itd.

Pozitivni rezultati kad je u pitanju Goji krema su zagarantovni, izuzev ako ne spadate u ovu izuzetno malu grupu ljudi kojima upotreba Goji kreme nije dala rezultata.

goji krema

Krema protiv bora

Na tržištu je velika ponuda raznih krema protiv bora. I ako nije probala, vjerovatno je svaka žena bar jednom upitala sebe koja je najbolja i najučinkovitija krema protiv bora i da li će joj pomoći.

Analiza tržišta je i uticala na mnoge firme da počnu sa proizvodnjom i distribucijom ovih preparata. Naravno mnoge od njih u tome vide svoj interes, prije svega finansijski. Sa druge strane postoje kompanije koje su uložile velika sredstva i razne hemijske analize da bi dobili jasnu formulu a samim tim proizvod.

Kreme protiv bora su postale danas hit u svijetu više nego ikada. Njega lica je nešto čemu žene pridavaju veliku pažnju, a upotrebom kvalitetnih krema ta njega dobija na značaju.

U razgovoru sa našim klijentima mnogi su probali niz krema protiv bora, ali sa rezultatima nisu bili zadovoljni. Stoga smo odlučili da im ponudimo nešto novo a to je svakako Goji krema.

Zahvaljući internetu danas je izuzetno lako nabaviti i kupiti pojedine proizvode, a jedan od takvih je i Goji krema protiv bora.

U nastavku o cijeni te uputama kako i gdje kupiti Goji kremu.

Gdje kupiti Goji kremu i koja je cijena?

Goji kremu je teško naći u slobodnoj prodaji. Postoji mali broj biljnih apoteka gdje se može naći ovaj preparat za njegu lica, ali najsigurniji način je kupovina na zvaničnom sajtu.

Sada je možete naručiti uz 50% popusta! Unesite svoje podatke i naš operater će vas kontaktirati da potvrdite narudžbu. Bez hodanja po apotekama, kurir će donijeti na vašu adresu a vi plaćate prilikom preuzimanja.

U zavisnosti da li dolazite iz BiH, Srbije ili Hrvatske, posjetite jedno od zelenih polja ispod i vrlo brzo ćete stupiti u kontakt sa našim operaterom.

Ostalo prepustite nama.

Želite izgledati nekoliko godina mlađe? Goji krema dostupna je danas.

Naruči uz 50% popusta:

Naruči iz Srbije

Naruči iz BiH

Naruči iz Hrvatske

Naruči iz Njemačke i Austrije

Author

Autor na blogu sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne terapije, fitnessa i programa ishrane.