Diet Stars je prva žvakaća marmelada koja vam može pomoći da izgubite kilograme prirodnim ubrzanjem metabolizma.

Diet Stars – Žvaka za mršavljenje

Diet Stars čine gubitak težine zabavnim i ukusnim. Diet Stars su slatki i sočni, s ananas i Guarana okusom. Ove žvakaće pomažu vam da izgubite težinu u kombinaciji s planom prehrane i izvođenjem redovnih tjelovježbi. Proizvod sadrži krom, izoliranu masturnu komponentu koja ubrzava vaš metabolizam, pomaže u smanjenju želje za jelom i šećerom. Nedostatak kroma može uzrokovati zdravstvene probleme i povećanje težine. Plus što nemaju stimulanse.

* Proizvod može sadržavati tragove kikirikija.

Naruči uz 50% popusta

Zašto se neke žene debljaju a neke ne?

Razlika je u metabolizmu, jer neko ima sporiji a neko brži metabolizam, što znatno utiče na broj kilograma.

Metabolizam (od grčke riječi μεταβολή – „izmjena tvari“) je proces pretvaranja energije iz hrane u energiju za aktivnost organizma. Ubrzanje metabolizma je porast razine osnovnog i aktivnog metabolizma. Metabolizam je moguće ubrzati redovitom tjelovježbom kao i utjecanjem na postotak asimilacije hranjivih sastojaka dodatnim uzimanjem enzima koji sadrže visoku koncentraciju sagorjevača masti.

KAKO UBRZATI METABOLIZAM I SMRŠAVITI? ULTRA-KONCENTRIRANA FORMULA ZA MRŠAVLJENJE DIET STARS

Zelena Kava

Učinak zelene kave ima za cilj poticanje termogeneze što je procespovećanja toplinske energije koja topi masti. Sagorjevanjem masti, smanjuju se težina i celulit.

Bromelain

Visokokoncentrirani ekstrakt ananasa – bromelain, pomaže povećanje aktivnosti enzima želučanog soka i djeluje kao probavni enzim. Ubrzava metabolizam i tako brže prerađuje masnoću.

Guarana

Rodno mjesto guarane je Brazil. Mještani su davno otkrili njenu sposobnost smanjenja gladi. Guarana stimulira metaboličke procese i omogućava brzo sagorjevanje masti, kao i obradu ugljikohidrata iz hrane. Ima trenutni učinak smanjenja apetita.

TANINI GUARANE I EKSTRAKTI VOĆA – ANTIOKSIDANSI 

smanjuju žudnju za hranom, reguliraju šećer u krvi, smanjuju kolesterol i uklanjaju štetne tvari iz tijela, ubrzavaju metabolizam i pomažu mršavljenje bez stresa.

Aktivne komponente Diet Stars-a izazivaju mitohondriju da generira energiju.

Proces proizvodnje energije započinje u stanicama a sagorjevanje kalorija se dešava dok radite, spavate, pa čak i dok jedete!

KAKO UZIMATI DIET STARS?

Diet Stars treba uzimati prema uputama, ne više od 3 puta dnevno. 

Uzete su u obzir sve osobitosti funkcioniranja ljudskog tijela prilikom izrade ovog proizvoda tako da je tačna doza izračunata. 

Tri doze Diet Stars-a sadrže normalnu dnevnu dozu proteina, masti i ugljikohidrata, kao i sve potrebne vitamine i mikroelemente.

Naruči uz 50% popusta

O kapsulama za mrsavljenje mozete naci na stranici Nutrivix

Author

Autor na blogu sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne terapije, fitnessa i programa ishrane.

Write A Comment