Kada pročitate Bob’s Secret, prva asocijacija verovatno jeste da je u pitanju neki strani pojam ili proizvod. Donekle ste u pravu, u pitanju jeste preparat za obnavljanje kose, ali se radi o domaćem proizvodu.

Tačnije, forumulu je osmislio i napravio jedan od najpozantijih frizera u Srbiji, Bob Kovačević. Otuda i ime Bob’s Secret ili ako prevedemo Bobova tajna.

Ali više nije potpuna tajna, jer od kako se pojavio na tržištu ovo je jedan od najtraženijih proizvoda ove vrste. Naime radi se o kapslama čija upotreba će poboljšati rast kose, smanjiti ćelavost i obnoviti kosu.

Ko je Bob Kovačević – tvorac ovog jedinstvenog preparata za kosu

Priča počinje u 19. veku kada je deda ovog frizera učio taj zanat u Beču. Kako u porodicama često biva, posao se prenosio sa kolena na kolena, pa je tako i Bob nastavio porodičnu tradiciju.

U Parizu je pohađao školu kompanije Loreal i u Francuskoj je ostao narednih 8 godina. Ono što je naučio od svojih predaka, te iskustva koja je stekao kroz posao su ga naveli da razmišlja šta je to najbolje za ljude ako žele da imaju lepu frizuru. To je upravo koža glave.

Njoj treba posvetiti posebnu pažnju ako želite da imate da imate zdravu kosu.

Tako je napravio proizvod koji je patentirao, a koji predstavlja nutritivno sredstvo. Ono hrani folikule kose i kožu glave, davajući im dovoljno pravih materija koje stimulišu i pospešuju rast.

Danas imamo jedinstvene Bob’s Secret kapsule protiv opadanje kose.

Naruči uz 50% popusta

NARUČI IZ SRBIJE

Šta ulazi u sastav Bob’s Secret preparata za kosu?

Jedinstvena komibinaija hranjivih elemenata je nešto što ima izuzetno pozitivan efekat na rast kose.

Cink – zahvaljujući ovom elementu smanjuje se gubitak kose jer on sprečava aktivno delovanje onih materija koje oštećuju kožu glave.

Gvožđe – Nedostatak gvožđa u organizmu može prouzrokovati niz problema, a jedan od njih jeste i gubitak kose. Ono sprečava pucanje kose a u kombinaciji sa vitaminom E eliminiše oksidaciju.

Kompleks vitamina B – B12, B3 i B5 utiču na pravila rast dlaka. Takođe igraju bitnu ulogu za sintezu krvnih zrnaca. Njihov prisustvo utiče na pravilan protok kiseonika do svake ćelije u organizmu.

Cistein i metoinin – Osnovni inhibitori za formiranje keratina, koji je zaslužan za formiranje kose. Zahvaljujući ovim aminokiselinama vraća se sjaj i snaga kosi i korenu dlake.

Pšenične klice – Regulišu masnoću kosu, a imaju značajan uticaj u borbi protiv pucanja, sušenja i lomljenja dlake.

Kako opadanje kose utiče na ljude?

Bez obzira šta je uzrok opadanju i lomljenju kose, to svakako ostavlja određene psihološke momente na ljude.

Strah od mogući operacija je stalno prisutan kod mnogih. Mimo toga opadanje kose može da znatno utiče na samopouzdanje kao i na to da brinete ša će drugi reći o vama.

Dlake koje ne rade pravilno i dovode do ćelavosti mogu ostaviti negativan uticaj na onog ko ima tih problema.

Ne kažemo da je ćelavost nešto loše, ali prosto postoje ljudi koji nisu navikli da opadanje dlaka i žele da sačuvaju svoju kosu.

Upravo za takve jeste i Bob’s Secret proizvod. Ako želite da se rešite ovih problema naša preporuka je da probate sa ovim kapsulama.

Bob’s Secret nudi rešenje za tvoje probleme

  • zahvaljujući svom prirodnom sastavu ove kapsule predstavljaju jedinstven proizvod na tržištu, koji ne može da vam naškodi
  • njegov snažan efekat poboljšava funcionisanje neaktivnih folikula
  • efikasno poaže kod rasta kose i brade
  • daje dugoročni efekat i prekida moguće uzroke ćelavosti
  • nevjerovatno efikasan i podstiče rast jake i zdrave kose

Kako do zdrave kose sa Bob’s Secret kapsulama

Ovde dolazimo do onog pitanja, gde i kako kupiti Bos’s Secret kapsule. Proces je vrlo jednostavan.

Potrebno je da posetite zvaničnu stranicu, ispunite obrazac sa osnovim podacima kao što su ime i telefon.

Vrlo brzo kolege će vas nazvati da bi ste dogovorili detalje. Preparat će kroz par dana biti na vašoj adresi, a tada ćete i izvršiti plaćanje kuriru.

Nakon tretmana sa ovim kapsulama, kosa i brada će da budu guste baš onako kako želite.

Nigde nismo spomenuli kupovinu u apotekama, parfierijama ili drogerijama. S razlogom, jer Bob’s Secret preparat se ne može naći u slobodnoj prodaji. Jedinstvena formula i efekat su razlog zašto se čuva tajna i zašto je moguće kupiti jedino od zvaničnog dobavljača.

Moguće da ćete videti neke kopije na policama, ali znajte da to nije original pakovanje.

NARUČI IZ SRBIJE

Šta kažu kolege i klijenti?

U poslovno svetu je jasno da konkurencija nastoji da ponudi nešto što vi nemate. Ukoliko se ispostavi da to ne mogu ili da ste pak vi ponudili nešto dobro, često dolazi do ljubomore i zavisti.

U početku su kolege frizeri tako gledali i na proizvod gospodina Kovačevića. Međutim vremenom su shvatili da se radi o zaista efikasnom proizvoda i dan danas mnogi od njih koriste upravo ovaj preparat u svojim salonima.

Sa druge strane klijenti i oni koji imaju problema sa kosom kažu da je iskustvo neverovatno i da su zapanjeni rezultatima.

Mnogi od njih su razmišljali o nekim drugim metodama a neke su i probali. Međutim, ništa nije bilo efikasno kao Bob’s Secret kapsule.

Zahvaljujući ovoj formuli, Bob je poznao poznat i izvan matične zemlje te je njegov proizvod bio izložen na raznim sajmovima lepote širom sveta.

Vredi li probati kapusle protiv opadanja kose?

Ćelavost, regeneracija kose i slično su pitanja koja svakodnevno kruže među onima koji nisu zadovoljni svojom kosom.

Farmaceutske kuće i kompanije su sigurno ponudile određena rešenja. Neka od njih su dala rezultata, dok neka nisu. Može biti i do same osobe, stadijuma u kom se nalazi ali i konkretnog proizvoda.

Ono što je dokazano kad je Bob’s Secret u pitanju jeste efikasnot bez obzira na neke druge faktore. On pozitivno deluje na svakog ko ga koristi i te osobe postižu zavidne rezultate kad je u pitanju obnova kose i kože glave.

Ukoliko požurite, proizvod možete kupiti po ceni nižoj za 50% jer je trenutno u pitanju akcija. Broj pakovanja je ograničen.

Recite zbogom opadanju kose uz Bob’s Secret kapusle.

Naruči uz 50% popusta:

NARUČI IZ SRBIJE

Author

Autor na blogu sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne terapije, fitnessa i programa ishrane.